Contacteer ons
0475 63 92 62

image

Verkoop en plaatsen van Verlichting

Zowel in de woningbouw als in de industrie voorzien wij plaatsingen. Voor uw nieuwbouw-woning of renovatie vindt u bij ons materiaal aan zeer scherpe prijzen. Indien gewenst komen wij graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op te stellen. Als geregistreerd aannemer garanderen wij een perfecte service aan de scherpste prijzen.

image

Energie zuinige verlichting - LED

Energie wordt steeds schaarser en duurder. Daarom moeten we naar oplossingen zoeken om het verbruik te doen dalen. Verlichting is één van de grootverbruikers waarbij een grote besparing mogelijk is. Om via deze weg een grote besparing te realiseren, hebben wij voor u een uitgebreid gamma van kwalitatieve LED-lampen.


LED-lampen hebben een zeer lange levensduur tot wel 50000 branduren. Dit is zo een 50x langer dan de standaard gloeilamp en 30x langer dan een halogeenspot. U bespaart dus niet alleen op uw verbruik, maar ook op de aankoopkosten.


Ook voor LED-strips bent u bij ons aan het juiste adres. Zo voorzien wij de kleurrijke uitlichting van uw kamers en gevel. Hierdoor doet u het wame en knusse gevoel meteen oplaaien.


Onze referenties


Manotechnics

Nobels Mario

Smidsestraat 82

9200 Grembergen-Dendermonde

BE 0842 813 501

Sociale netwerken

Webdesign

©  2022  SEMA VOF

All Rights Reserved.